Projekt

Kommande försäljning

Flyttklart i Norra Åsum

Kristianstad, Norra Åsum

  • Antal bostäder 29 tomter

Flyttklart i Norra Åsum

I Norra Åsum bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar och närhet till Wendes strövområde. I närområdet finns en servicebutik och inom ett par kilometer ligger ett stort shoppingområde.

Här, I Norra Åsum kommer vi bygga fem flyttklara hus i både 1 och 1,5-plan. Ett flyttklart hus från SmålandsVillan innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen. Inte långt ifrån Norra Åsum ligger Kristianstads centrum. Där finns det mesta inom service och nöjen. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus. Omgivningen i Norra Åsum är slående vacker och det finns gott om friluftsupplevelser du kan ägna dig åt.

Välkommen med din intresseanmälan!

 

Hitta bostad

Flyttklart i Norra Åsum

4
Kommande
25
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 29 tomter
  • Tomtarea Från 750 m²

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Norra Åsum

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

  • 010-434 15 28
  • 070-601 52 41

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Norra Åsum!

Norra Åsum är hem åt underbart vackra naturomgivningar och härliga friluftsupplevelser. Vad sägs till exempel om Åsums ängar intill Hammarsjön, Sveriges största Gokartbana Åsum Ring, samt Ridhuset Gärds Ryttarförening med terrängrittbana, dressyrbana och hoppbana. Här finns också stor naturskog på sandmark med olika motionsslingor.

Mittemellan stad och natur

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen, här har du gångavstånd till Åsums förskola och Wendesgymnasiet. Du har även nära till grundskolorna Helgedalsskolan och Slättängsskolan.

Till Kristianstads centrum, som bjuder på ett bra shoppingutbud, nöjesliv, mysiga caféer och restauranger, tar du dig enkelt och snabbt via cykel eller buss. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus.

Ta cykeln till stan - eller tåget mot kontinenten

Stadsbussen med förbindelse till Kristianstad centrum och resecentrum går tre gånger i timmen. Dessutom finns goda möjligheter att ta sig runt via cykel. Kristianstads läge vid E22 gör att du enkelt kan ta dig österut mot Karlskrona eller västerut mot Malmö och kontinenten. Dessutom finns goda tågförbindelser via Kristianstads tågstation.

 

Bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte