Säljstart 2 november

Villa

Kommande

Ekervägen 17 (tomt 17)

Kristianstad, Norra Åsum

 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 9 rum och kök)
 • Pris Från 3 995 000 kr
 • Säljstart 2 november
 • Tillhör projekt Flyttklart i Norra Åsum

Flyttklart i Norra Åsum

Nu har du möjlighet att bli ägare till ett nybyggt Villa Gränna i Kristianstad, Norra Åsum.

I Villa Gränna är alla rum rejält tilltagna. Köket är dock huset största rum, här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Här var vi valt att uppföra huset med liggande panel, grå takpannor, fönster i gavelspetsarna och takkupa på baksidan. Invändigt har huset genomgående hög standard och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet. Badrummet är inrett med våtrumsmatta, kommod, duschvägg och takdusch.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 156 kvadratmeter och upp till nio rum och kök. Till huset hör även ett kopplat garage om 26 kvm. På tomten kommer det att anläggas gräsmatta och hårdgjorda gångytor. 

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen. Här bor du med närhet till Åsums förskola, Wendesgymnasiet samt grundskolorna Helgedalsskolan och Slättaängsskolan. Inte långt ifrån Norra Åsum ligger Kristianstads centrum. Där finns det mesta inom service och nöjen. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus. Omgivningen i Norra Åsum är slående vacker och det finns gott om friluftsupplevelser du kan ägna dig åt. Här finns bland annat Åsums ängar intill Hammarsjön, Sveriges största Gokartbana Åsum Ring, samt Ridhuset Gärds Ryttarförening med terrängrittbana, dressyrbana och hoppbana.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Jetmir Isufi.

Notera att bilderna är exemeplbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Flyttklart i Norra Åsum

4
Kommande
25
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Skölden 1
 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 9 rum och kök)
 • Boarea 95 m² (156 med inredd övervåning)
 • Pris Från 3 995 000 kr
 • Säljstart 2 november
 • Tillhör projekt Flyttklart i Norra Åsum
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Jetmir Isufi

 • 076-894 95 68