Flyttklart i Norra Åsum

Villa

Såld

Lötvägen 4

Kristianstad, Norra Åsum

Flytta in i nybyggt hus i Norra Åsum

I Kristianstad, Norra Åsum kommer vi att bygga ett 1-planshus om 122 kvm som passar utmärkt till barnfamiljen.

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning i april 2021. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med grå våtrumsmatta, duschvägg och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschörn och vit kommod.

Till huset hör även ett kopplat garage om 26 kvm. På tomten kommer det att anläggas gräsmatta och hårdgjorda gångytor. 

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen. Här bor du med närhet till Åsums förskola, Wendesgymnasiet samt grundskolorna Helgedalsskolan och Slättaängsskolan. Inte långt ifrån Norra Åsum ligger Kristianstads centrum. Där finns det mesta inom service och nöjen. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus. Omgivningen i Norra Åsum är slående vacker och det finns gott om friluftsupplevelser du kan ägna dig åt. Här finns bland annat Åsums ängar intill Hammarsjön, Sveriges största Gokartbana Åsum Ring, samt Ridhuset Gärds Ryttarförening med terrängrittbana, dressyrbana och hoppbana.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Jetmir Isufi om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

Hitta bostad

Flyttklart i Norra Åsum

4
Kommande
25
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

010-434 15 28

070-601 52 41

Mäklare

Jetmir Isufi

076-894 95 68