Flyttklart i Norra Åsum

Villa

Kommande

Navvägen 14 (tomt 28)

Kristianstad, Norra Åsum

Flyttklart i Norra Åsum

I Norra Åsum bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar och närhet till Wendes strövarområde. I närområdet finns en servicebutik och inom ett par kilometer ligger ett stort shoppingområde.

På den här tomten planerar vi att bygga ett Flyttklart Villa Fredriksdal på 122 kvm med garage. Här får du ett hem med genomtänkt planlösning och bra standard.

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen. Här bor du med närhet till Åsums förskola, Wendesgymnasiet samt grundskolorna Helgedalsskolan och Slättaängsskolan. Inte långt ifrån Norra Åsum ligger Kristianstads centrum. Där finns det mesta inom service och nöjen. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus. Omgivningen i Norra Åsum är slående vacker och det finns gott om friluftsupplevelser du kan ägna dig åt. Här finns bland annat Åsums ängar intill Hammarsjön, Sveriges största Gokartbana Åsum Ring, samt Ridhuset Gärds Ryttarförening med terrängrittbana, dressyrbana och hoppbana.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Maria Hoffner.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Flyttklart i Norra Åsum

5
Kommande
24
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

  • 010-434 15 28
  • 070-601 52 41