Flyttklart i Ödsmål

Villa

Till salu

Grönviksvägen 10A

Ödsmål

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 895 000kr

Flytta in i nybyggt hus i Ödsmål

Nu kan du bli den första som bor i det här flyttklara Villa Kalmar i natursköna Ödsmål, norr om Stenungsund.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, svart tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Maskinparken består av vit kyl, frys och diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligger ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum, tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett våtrumsmatta samt vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Flytta till Ödsmål

Ödsmål är en ort som ligger strax norr om Stenungsund med utmärkt pendlingsläge såväl norr- som söderut. Här lever du havsnära och rofyllt med salta badplatser såsom Söskär i väster och orörda skogar och sjön Hällungen åt andra hållet. Variationen i boendeformer och arkitektur är rik i området; äldre charmiga hus ligger sida vid sida med nybyggda bostadsrätter. Ödsmål är ett levande samhälle med fin bygdegemenskap runt en egen skola och flera förskolor. Många barnfamiljer väljer att flytta hit för närheten till service och det lantliga läget.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Peder Lorentzon.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Näs 1:295
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning )
  • Tomtarea 1 251 m²
  • Pris Från 4 895 000kr
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Peder Lorentzon

  • 010-434 15 51
  • 070-600 56 50