Flyttklart i Strömstad

Villa

Kommande

Hasshallingevägen 14

Strömstad, Källvik

  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)

Flytta in i nybyggd villa i Strömstad

I Källvik, strax utanför Strömstad har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att anpassa och utöka boendet efter den växande familjen

Denna nyproducerade villa om 119 kvm med fyra rum och kök har mycket att erbjuda. Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod. Denna trevliga villa har även en altan där du kan njuta av fint sommarväder.  

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm.

I Källviken bor du i ett nytt villakvarter med cykelavstånd till svalkande bad och Seläter hamn. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser och fin cykelväg in till centrum. Där hittar du allt inom service och nöjen.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset kommer att säljas via mäklare men om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Moa Karlsson.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Källvik 1:89
  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 874 m²
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Moa Karlsson

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68