Flyttklart i Sten-ungsund

Villa

Till salu

Hövändarvägen 11

Stenungsund, Strandnorum

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 4 995 000 kr

Flytta in i nybyggt Villa Eksjö i Stenungsund

I Nösnäs, strax utanför Stenungssund kan du nu köpa ett flyttklart Villa Eksjö med solceller så att du kan producera din egen el.

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, grått tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett u-värde på 0,8. Huset kommer även vara utrustat med ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt tapetserade väggar.

Huset är inrett med två rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till höger och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, vit kyl och frys. Köket är även utrustat med dämpade lådor och mjukstängdande vita luckor. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till sex rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Stenungsund. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Mikael Johansson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Nösnäs 1:432
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 523 m²
  • Pris 4 995 000 kr
  • Månadsavgift 22 200 kr/år

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Adam Kruse

  • 010-434 15 52
  • 070-601 21 63

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande och stor hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en eklaserad furutrappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket ligger öppet mot vardagsrummets matplats och nås även via hallen. Köket är inrett med vita luckor tillsammans med grått stänkskydd och bänksskiva. Här får du spishäll, inbyggd ugn och micro samt vit kyl och frys. 

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Badrum: Fräscht badrum med kakel och klinker samt komfortgolvvärme som är inrett med en vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.