Flyttklart i Jugansbo

Villa

Till salu

Jugansbo 2 (tomt 14)

Falun, Jugansbo

 • Tomtarea 1384 m²
 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 200 000 kr
 • Inflyttning Preliminär inflyttning oktober 2021
 • Tillhör projekt Jugansbo

Köp ett nybyggt Villa Huskvarna i Jugansbo med inflyttning hösten 2021

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Nu kan Smålandsvillan erbjuda en 2-plansvilla inkl. ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika.

Villa Huskvarna är ett hus med goda växmöjligheter. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, spröjsade fönster, rött tak och en trevlig veranda. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Det väldisponerade köket ligger i öppen anslutning mot det trevliga vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Luckorna är vita med antikgråa handtag samt knoppar och bänkskivan har en mörkgrå ton. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschvägg och kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet så öppnar de verkliga möjligheterna upp sig. Här har du möjlighet att förverkliga dina drömmar på ett boplan om 95 kvm med full takhöjd - Kanske drömmer du om ett spa, gym och bastu eller att få skämma bort barnen med ett eget våningsplan? Ytterväggar på övervåningen är isolerade. Yttertak har råspont.

Utvändig målning ingår, (antracitgrå färg NCS- S7502Y) samt gräsmatta, grusad infart och gångytor. Även en altan kommer att byggas.

Flytta till Jugansbo i Vika

Det här husets säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Sofie Larsson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Jugansbo

3
Till salu
7
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Jugansbo 15:16
 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 95 m² (190 m² med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 200 000 kr
 • Inflyttning Preliminär inflyttning oktober 2021
 • Tillhör projekt Jugansbo
Projektdokument

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Finns i närheten

Bensinmack Affär Café Bilioteksfilial
F-6 Förskola
Buss till Falun, Borlänge och Hedemora