Säljstart 8 december

Villa

Kommande

Jugansbo 4

Falun, Jugansbo

 • Antal rum 2 rum och kök
 • Pris Från 4 895 000 kr
 • Säljstart 8 december
 • Tillhör projekt Jugansbo

Köp ett nybyggt Villa Markaryd i Jugansbo

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Nu har du möjlighet att köpa vårt visningshus Villa Markaryd, en 2-plans villa inkl. isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika. Huset är redo för inflyttning i januari 2022.

Vika ligger precis mitt emellan Falun och Borlänge. Många familjer väljer att flytta hit på grund av närheten till dessa städer samt närheten till naturen och sjön. Här får du med andra ord det bästa från två världar - ett naturskönt boende samtidigt som all service du behöver finns inom ett bekvämt avstånd. Endast två kilometer från området finns en skola från förskoleklass till årskurs 6. I Vika finns förskola och ett litet centrum med bensinmack, affär, café och biblioteksfilial. Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora i form av busslinjer. Mellan Vika och Falun finns även en fin cykelbana.

Villa Markaryd från SmålandsVillan

Villa Markaryd är ett stort hus i litet format. Här har vi valt att uppföra huset i en lantlig stil med liggande panel, faluröd fasad och spröjsade fönster. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med vitlaserade ek-parkettgolv, tapeter i en grå kulör samt fondvägg i sovrummet.

Huset är inrett med två rum och kök på dryga 81 kvadratmeter. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för dig som gillar att bjuda över gäster. Köket har en bardisk som binder samman kök och vardagsrum, här kan du enkelt umgås över rumsgränserna. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläktkåpa och spotlights. Diskbänken är underlimmad och har förvaring för källsortering. Köket har fräscha vita luckor med handtag i silver och ett svart stänkskydd. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, och självklart rostfri ugn, micro, kyl och frys. I husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, klädvård och badrum. Badrummet är inrett med en ljusgrå våtrumsmatta samt mörkgrått golv med inspiration från svart marmor, duschvägg, handdukstork och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 7 rum och kök och dubbla boytan.

Lev ett aktivt liv i Jugansbo, Vika

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. För dig som är lagidrottare finns tillgång till hockeyrink, beachvolleybollplan och fotbollsplaner. I härliga Runn finns tillgång till badbryggor och fiskemöjligheter. Du kan även ta dig med båt hela vägen till Torsång.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset.

Planlösning

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära objekten. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Jugansbo

1
Kommande
2
Till salu
7
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Jugansbo 15:15
 • Antal rum 2 rum och kök
 • Boarea Med inredd övervåning 163 kvm
 • Pris Från 4 895 000 kr
 • Säljstart 8 december
 • Tillhör projekt Jugansbo
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

 • 010-434 13 63
 • 070-670 76 00

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården. Bardisk med plats för barstolar ligger i anslutning till köket.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla vitvaror från Bosch. Köket är tidlöst med vita luckor, grå bänkskiva och svart stänkskydd. Här får du induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläktkåpa i rostfritt stål och en rostfri kyl och frys.

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp. Sovrummet är inrett med en snygg fondvägg.

Badrum: Fräscht och lättskött badrum med våtrumsmatta i grått och komfortvärme. Inrett med duschvägg, duschblandare med takdusch, handukstork och kommod.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Husets effektiva värmepump NIBE F730 finns också i detta rum.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.

Finns i närheten

Bensinmack Affär Café Bilioteksfilial
F-6 Förskola
Buss till Falun, Borlänge och Hedemora