Flyttklart i Älmhult

Villa

Kommande

Kedjegatan 3

Älmhult, Bökhult

  • Antal rum 7 rum och kök

Flytta till nybyggt hus i Älmhult

Nu har chansen att bli den första som bor i denna 1-plansvilla i Älmhult med generösa sällskapsytor och egen barn- samt vuxenavdelning

Välkommen till denna nyproducerade villa om 146 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 7 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Vardagsrummet är dessutom inrett med en braskamin som bidrar till en mycket hög mysfaktor. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och dusch. 

Välkommen till Bökhult, ett populärt och växande bostadsområde i Älmhult. Här bor du nära Bökhults badplats och flera trevliga naturområden som passar utmärkt för såväl promenader som tuffare löprundor. Lika nära som du har till härliga naturupplevelser har du till centrum. Där finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop och även sådant som sätter guldkant på tillvaron. I närområdet finns också förskolor, skolor och lekplats.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Peter Isaksson.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Kedjan 3
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 146 m²
  • Tomtarea 1029 m²
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32