Flyttklart i Skivarp

Villa

Såld

Konduktörsvägen

Skurup, Skivarp

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris från 2 995 000 kr

Flytta in i nybyggd villa i Skivarp

I Skivarp har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att utöka boendet efter den växande familjen.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 3 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom, ett mindre sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet har golvvärme och är inrett med våtrumsmatta, duschvägg, takdusch och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Cirka 1 mil utanför Skurup ligger det gemytliga lilla samhället Skivarp. Här bor du i ett barnvänligt område med det mesta i serviceväg inom räckhåll. Inom två kilometers radie från hemmet finner du en välsorterad mataffär, tandläkare, frisör, bensinstation, förskola och skola. Mer butiker och nöjen finner du i Skurup som du enkelt tar dig till via Torviksvägen. I Skivarp bor du också med närhet till svalkande dopp längs sydkusten. Närmaste stranden finns i Mossby och där ligger även Abbekås Golfrestaurang och hotell med en 18-håls hedbana.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Läs mer på lansfast.se och kontaka mäklare Therese Malekzadeh om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 922 m²
  • Pris från 2 995 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

010-434 15 02

070-601 96 46

Mäklare

Therese Malekzadeh

0705-61 60 70