Säljstart 10 mars

Villa

Såld

Kostigen - Villa B

Habo, Bränninge

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 4 500 000 kr
  • Säljstart 10 mars

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla i Habo

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna välplanerade 1-plansvilla med 6 rum och kök i Habo, strax utanför Jönköping.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 146 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, vit kommod och duschhörn. 

Från Bränninge har du bekvämt cykelavstånd till det mesta, inklusive Habos lilla centrum – där finns allt du behöver inklusive lite till. När du är sugen på ännu mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping, från Habo station tar tåget under en kvart. I Habo finns aktiviteter för alla smaker, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark. Habo har inte mindre än 11 naturreservat att utforska. Perfekt för både skogspromenader och picknik – eller varför inte prova fiskelyckan? Folk som bor här trivs här – och Habo kommun hänger med i utvecklingen. Här satsar man på service till kommuninnevånarna, inte minst när det gäller bra skolor och förskolor. Och när skoldagen är slut finns gott om lekplatser och fina sportanläggningar att roa sig på.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Erica Bernadin.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 146 m²
  • Tomtarea 1289 m²
  • Pris Från 4 500 000 kr
  • Säljstart 10 mars
Projektdokument

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Kontaktpersoner

Säljare

Erica Bernardin

  • 010-434 15 48
  • 073-093 35 99