Projekt

Slutsålt

Krägga - Grindstugan

Bålsta, Krägga

  • Antal bostäder 7 tomter
  • Pris Från 1 195 000 kr

Bo i ett naturskönt område i Krägga

Nu kan du bygga ditt nya hus med SmålandsVillan i området Krägga i Håbo kommun. Här erbjuder vi sju byggklara tomter i första etappen, alla med ett fantastiskt och sjönära läge.

Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bor du endast cirka 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. I det här området utvecklas nu flera tomter i olika etapper, där vi på SmålandsVillan nu kan erbjuda sju byggklara tomter i etappen som kallas Grindstugan.  Här kan du välja att bygga Villa Nybro eller Villa Kalmar på tomterna som är ca 1 200 m² stora och som ger dig ett nybyggt hus i en lantlig miljö.

Välkommen till Krägga - Grindstugan!

Projektfakta
  • Antal bostäder 7 tomter
  • Tomtarea Från 1 122 m²
  • Pris Från 1 195 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Daniel Strömberg

010-434 16 06

070-161 77 00

Säljare

Mattias Detrij

010-434 16 22

070-601 54 39

Säljare

Johan Eriksson

010-434 16 24

070-601 67 94

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Bygg Villa Kalmar, Villa Nybro eller Villa Lekeryd

I det här området rekommenderar vi att bygga våra populära husmodeller Villa Nybro eller Villa Kalmar. Du kan även välja vår senaste husmodell Villa Lekeryd, som delar exteriört utseende med Villa Nybro. Husen ska byggas med traditionella sadeltak med rött tegel och ha 38 graders taklutning. Fasaderna ska ha stående panel och målas röda med vita knutar och dörrar. 

Villa Nybro

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsutrymme en separat del av huset. I allrummet får du utan problem rum med såväl matplats som till exempel en läshörna. Från vardagsrummet leder dörren ut till trädgården, eller altanen som passar mycket bra att bygga just här. Övervåningen inreder ni direkt eller när det passar er. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök och en boarea på 195 kvadratmeter.

Villa Kalmar

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt och den härliga samvaroytan ger en känsla av rymlighet. Här är det lätt att umgås både vid middagar och läxläsning. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök.

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger i Krägga, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med en av våra säljare!

Klicka här för att börja bygga

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Underbar natur och fina naturupplevelser

Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bjuder naturen på många fina upplevelser. Området passar lika bra för dig som uppskattar naturens lugn som för dig som söker ett aktivt friluftsliv. Här kan du motionera längs Upplandsleden eller använda det upplysta elljusspår som sträcker sig några mil längs Mälardalsleden. Är du sugen på att spela golf? Då finns Bro-Bålstas kända golfbana drygt 20 km bort. 

Vid Mälarens strandkant huserar Krägga Herrgård. Här finns möjlighet att koppla av med sköna SPA-upplevelser och skaldjurskvällar. I Krägga har du också gångavstånd till café, restaurang och lanthandel. Inom några hundra meter finns även buss-, bad- och båtplats. 

Med bil eller buss tar du dig enkelt de drygt 10 km in till Bålsta. Här finns service i form av förskola och skola, restauranger, biograf och butiker. Från Krägga når du Stockholm, Arlanda och Uppsala inom cirka 45 minuter.

Med denna underbara natur och de fantastiska pendlingsmöjligheterna finns här alla möjligheter att trivas.

Bygga hus med SmålandsVIllan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte