Flyttklart i Runnaby

Villa

Till salu

Kristinelundsvägen 18

Örebro, Runnaby

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 5 495 000 kr

Flyttklar Villa Adelöv i Runnaby

Nu har du möjlighet att köpa vårt visningshus med 7 rum och kök i Runnaby och bli den första som bor i denna trevliga villa!

Välkommen in i denna Villa Adelöv om 146 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 7 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Vid matplatsen finns dessutom en vacker braskamin som bidrar till en hög mysfaktor. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, badkar och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och kommod.

Till huset hör en carport med förråd. Tomten har en färdig gräsmatta och altan på baksidan. 

Flytta till Runnaby i Örebro

Runnaby ligger cirka fem kilometer väster från Örebro centrum dit du snabbt tar dig med bil, cykel eller buss. Naturen och skogen ligger precis inpå husknuten, här hittar du fina löparspår där du kan promenera eller springa. Området passar både för barnfamiljer men även för familjen med utflyttade barn som vill ha ett lättskött boende med närhet till naturen och centrum. I närområdet hittar du bland annat Karlslunds herrgård med sin vackra trädgård och omgivning. Där finns även barnens trädgård där barnen kan leka kurragömma i långa tunnlar eller gå på upptäcktsfärd i den långa häcklabyrinten. För dig med hästintresse finns även en populär ridskola i området.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Läs mer på lansfast.se och kontakta mäklare Henrik Sjöberg om du är intresserad av att köpa det här huset.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Eker 14:386
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 146 m²
  • Pris Från 5 495 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Henrik Sjöberg

  • 0707-644 153