Projekt

Försäljning pågår

Kv Havsbrisen

Ellös, Ellös

  • Antal bostäder 11 tomter

Bygg hus med SmålandsVillan på Orust

På vackra Orust möter det glittrande havet levande jordbruksbygd och skapar en klassisk, svensk idyll. Här kan du nu bygga nytt hus med SmålandsVillan!

I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här, nära havet och med golfbanan som närmaste granne, är det lätt att ta dagen som den kommer. Ta båten till Malö, Flatön eller vidare längs kusten.

SmålandsVillan planerar just nu för försäljning av 11 st tomter där du kan bygga hus tillsammans med oss. Välkommen att kontakta oss!

Projektfakta
  • Antal bostäder 11 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus på Orust

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Moa Karlsson

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Bostäderna

Vi vill att alla ska kunna bo i eget hus. Vi jobbar efter ledorden: smarta lösningar, mycket hus för pengarna, åtkomligt för alla och livskvalitet.

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Välj rätt vägg i livet

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. 

Klicka här för att börja bygga

Området

Var handlar jag mat? Hur långt är det till förskolan? Och var tar jag min kvällspromenad? Här berättar vi mer om hur det är att bo just här.

Där havet möter landet

På vackra Orust möter det glittrande havet levande jordbruksbygd och skapar en klassisk, svensk idyll. Här i Kårehogen bor du mitt i denna: granne med golfbanan, en kort promenad från småbåtshamnen och färjan till Malö. Fantastiskt på sommaren, javisst. Men Orust levererar året om – och lugnet som breder ut sig när sommargästerna åker hem är något alldeles extra.

Plats för vardagsliv och semesterlyx

Vare sig du tänker bli sommargäst eller flytta hit permanent är det skönt att veta att du också har gott om service i närheten. Ett par minuter bort med bil ligger Ellös. Här kan du till exempel handla mat, skaffa ny frisyr, ta en fika eller en bit mat – det går fint att promenera hem. Ellös har också skola (F-6) och förskola. Högstadieskola finns i Henån, en kvart bort – där finns också ett större utbud av service. När du vill 

Finns i närheten

Hemköp – 2,9 km

Vårdcentral – 3,6 km

Apotek – 3,6 km

Ellös skola (F-6) – 3,1 km

Ellös Förskola – 3,4 km

Busshållplats – 550 m

Orust GK – 1,3 km (till klubbhuset)

Fröjdendals Småbåtshamn – 500 m

Gymmet i Ellös – 2,2 km

Ellös bibliotek – 3,2 km

Göksäter – 11,9 km

Nösund Havshotell – 12,9 km

Kulturhuset Kajutan – 13,6 km

Slussen – 21 km

Ellös Pizzeria – 3 km

Verhas – 3,5 km

Ellös Hamnkrog – 3,8 km

Nabbens krog – 3,8 km

Bygg hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs mer

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs mer

Husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs mer