Projekt

Försäljning pågår

Långviken Etapp 1

Tavelsjö, Långviken

Bygg hus med SmålandsVillan med utsikt över Tavelsjön

I Långviken erbjuder SmålandsVillan tomter med vacker utsikt över Tavelsjön. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende.

Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön.

Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Långviken!

Projektfakta
  • Upplåtelseform Äganderätt

Visningar

Tomt

Tomter i Långviken

Tids­bokning

Yttre-Långviken, Tavelsjö

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill bygga hus i Långviken

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Kontaktpersoner

Säljare

Mattias Förare

  • 076-131 48 34
  • 076-131 48 34

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

SmålandsVillan Husmodeller

Husen från SmålandsVillan är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, förhöjt väggliv och 2-planshus. Alla husmodeller erbjuder dig som bygger med SmålandsVillan en genomtänkt grundstandard och möjlighet till smarta tillval.

Se alla våra husmodeller här

Bygg ditt hus i husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med en av våra säljare!

Bygg hus i husbyggaren här

Besök vårt visningshus Villa Fredriksdal

Varmt välkommen att besöka vårt visningshus på Ersboda. Här har du chansen att uppleva en nybyggd SmålandsVilla på riktigt och få en känsla av hur det kan se ut.

Se alla kommande visningar här