Säljstart 29 sep- tember

Villa

Kommande

Lejdevägen 14E

Luleå

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök)
  • Pris från 3 995 000 kr
  • Säljstart 29 september

Flyttklar Villa Eksjö i Luleå

Nu har du möjlighet att köpa vårt visningshus med 2 rum och kök i Luleå och bli den första som bor här!

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, tegelrött tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett U-värde på 0,8. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset är inrett med 2 rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till höger och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet.  Köket kommer från Vedum och är utrustat med vår nivå 2-standard. Här får du ett  inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, köksö och rostfria vitvaror. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod.

Huset är grundmålat och har oinredd övervåning, men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till 6 rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Flytta till Luleå

Välkommen till Luleå och det nya bostadsområdet Hällbacken. Det här är ett familjevänligt område med närhet till såväl natur som barnomsorg. Närmsta förskola har du inom 500 meter och inom 2,5 km ligger den närmsta skolan. I Hällbacken har du nära till såväl skog som vatten och strax nedanför huset ligger Lejde strandpark. I området finns goda kommunikationer med jämna bussavångar in till centrala Luleå. 

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Huset säljs i samarbete med Bjurfors. Kontakta mäklare Elvira Henriksson ifall du har du några frågor.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Lejde 1:24
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Pris från 3 995 000 kr
  • Säljstart 29 september
Projektdokument

INTRESSEANMÄLAN

KONTAKTA OSS OM DU VILL KÖPA DET HÄR HUSET!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Elvira Henriksson

  • 070 – 980 77 11