Flyttklart i Laholm

Villa

Till salu

Bombalyvägen 18 (tomt 10)

Laholm, Lilla Tjärby

  • Antal rum 2 rum och kök (Upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 3 495 000 kr

Flytta in i nybyggd villa i Lilla Tjärby

I Laholm, Lilla Tjärby har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att utöka boendet efter den växande familjen.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 2 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom och ett stort vardagsrum med matplats i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. Här har vi också valt att inreda med en praktisk köksö som ger dig mer utrymme för dina matlagningsäventyr. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet har golvvärme och är inrett med våtrumsmatta, duschörn, takdusch, handukstork och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 7 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Norr om samhället ligger Lilla Tjärbysjön, söder om flyter ån Lagan, som erbjuder både lax- och öringsfiske. I närheten ligger även Vallåsens skidanläggning som vintertid erbjuder nedfarter med varierande svårighetsgrad. Runt omkring breder jordbrukslandskapet ut sig. Från Lilla Tjärby är det fem minuters bilväg till Laholm och stadskänslan i Halmstad når du på bara 20 minuter. Det är även bra bussförbindelser från Lilla Tjärby till både Laholm och Halmstad.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Danfors Fastighetsförmedling. Läs mer danfors.se och kontakta mäklare Elin Svala om du vill köpa det här huset.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Lilla Tjärby 1:273
  • Antal rum 2 rum och kök (Upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1351 m²
  • Pris Från 3 495 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Rebecca Nykvist

010-434 15 12

070-600 13 84

Mäklare

Elin Svala

070-672 82 32