Flyttklart i Kungälv

Villa

Till salu

Lyckevägen 5B

Kungälv, Kärna

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 4 500 000 kr (utgångspris)

Flytta in i nybyggd Villa Kalmar i Kärna

I Kärna, strax utanför Kungälv har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att utöka boendet efter den växande familjen.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 3 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom, ett mindre sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt Nivå 2 kök. Här får du ett inbyggnadskök med mycket förvaring. Höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta och högskåp för inbyggd ugn och micro är några av sakerna som utmärker det här köket. Köket är även utrustat med rostfria vitvaror samt induktionshäll. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme samt vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Tomten ligger i området Kärna, 1 mil väster om Kungälv och 2,2 mil från Göteborg. I Kärna bor du med goda pendlingsmöjligheter både via E6 och med kollektivtrafik. I närområdet finns det livsmedelsbutik, idrottsplats, skola, förskola och bibliotek. Kärna är omgivet av vacker natur med närhet till såväl hav som skog. Fina badplatser och mysiga naturstråk finns det gott om i närheten.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Andreas Versén.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Kärna 9:3
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 674 m²
  • Pris 4 500 000 kr (utgångspris)
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

  • 010-434 15 55
  • 070-601 35 85