Säljstart 13 december

Villa

Kommande

Gamla Vägen 24A

Torshälla

 • Antal rum 7 rum och kök
 • Pris Från 5 995 000 kr
 • Säljstart 13 december
 • Tillhör projekt Mälarbaden

Flyttklart Villa Adelöv i Mälarbaden

Här i vackert belägna Mälarbaden i Torshälla har du nu möjlighet att flytta in ett 1-planshus från SmålandsVillan med närhet till Mälaren

Här, i Torshälla kan du njuta av det härliga villalivet och av vacker utsikt mot Mälaren. I närheten finns badplats och Mälarbadens camping med egen gästhamn. En liten bit längre bort finner du Mälarbadens golfklubbs 18-hålsbana och Skärets naturreservat. Centrala Torshälla når du på ca. 10 minuter med bil och där finner du all service du kan tänkas behöva i din vardag.

Flyttklart från SmålandsVillan

På den här tomten kommer vi att bygga ett Villa Adelöv om 146 kvm. Huset består av 7 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt nivå 3 kök. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta.

Huset får en stor altan, finplanerad tomt med gräsmatta, grusad infart och målad fasad. Till huset hör även en carport med förråd.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Henrick Andersson. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Torshälla-Väsby 1:419
 • Antal rum 7 rum och kök
 • Boarea 146 m²
 • Pris Från 5 995 000 kr
 • Säljstart 13 december
 • Tillhör projekt Mälarbaden
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Henrick Andersson

 • 0702-44 94 76