Flyttklart i Fjugesta

Villa

Kommande

Mogatan 24

Fjugesta, Centrum

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)

Flytta till nybyggd Villa i Fjugesta

I gemytliga Fjugesta, strax utanför Örebro har du nu chansen att bli ägare till en nyproducerad 1,5-plansvilla från SmålandsVillan.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 3 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom, ett mindre sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt Nivå 2 kök. Här får du ett inbyggnadskök med mycket förvaring. Höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta och högskåp för inbyggd ugn och micro är några av sakerna som utmärker det här köket. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet är inrett med våtrumsmatta samt vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Till huset hör även en carport med förråd. På tomten kommer gräsmatta anläggas, uppfart grusas och häck planteras. Man kommer även att bygga en stor, härlig altan på husets baksida.

I Fjugesta bor du i ett gemytligt villaområde – nära all service du behöver i din vardag. Inom 1 km radie finner du barnomsorg, skola, mataffärer, bank, postombud och bensinstation. För dig som pendlar till Örebro så tar det cirka 20 minuter med bil men det finns även goda kommunikationer från Fjugesta med direktbuss till Örebro.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Karin Hjerpe.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Fjugesta 1:87
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1314 m²
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Karin Hjerpe

  • 010-434 15 94
  • 070-508 67 79