Flyttklart Norra IP

Projekt

Försäljning pågår

Norra IP etapp 2

Sandviken

  • Antal bostäder 16 villor

Flyttklart i Sandviken

Nu har du chansen att flytta till nybyggt hus på Norra IP, ett stenkast från Sandvikens centrum.

På Norra IP kommer Smålandsvillan att bygga 11 flyttklara Villa Näsby om 95 välplanerade kvadratmeter. Ett flyttklart hus från SmålandsVillan innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv.

Läs mer om husen på fastighetsbyran.com och kontakta mäklare Gustav Björkman om du är intresserad av att flytta till Norra IP.

 

Projektfakta
  • Antal bostäder 16 villor
  • Tomtarea Från 450 m²
  • Upplåtelseform Äganderätt

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Mäklare

Gustav Björkman

070-840 00 31

Villa Näsby

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. 

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Avkoppling på hemmaplan, fin natur och friluftsliv!

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv.

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor.

Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Intressant att veta är också att Sandvik är en stor arbetsgivare i Sandviken och för den sportintresserade så spelar SAIK i högsta serien i bandy. Norra IP är en plats att trivas på och utvecklas i, i många år framöver.

"Ett fantastiskt område som ligger nära precis allting"

Bo och Birgitta Eriksson bodde under många år i en lägenhet inne i centrala Sandviken. För fem år sedan byggde de ett Myresjöhus på Norra IP, något de verkligen inte har ångrat. I den här intervjun berättar Bo allt om fördelarna med Norra IP.

Läs hela artikeln här