Flyttklart Norra IP

Projekt

Försäljning pågår

Norra IP etapp 2

Sandviken

  • Antal bostäder 16 villor
Projektfakta
  • Antal bostäder 16 villor
  • Tomtarea Från 450 m²
  • Upplåtelseform Äganderätt

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Visningar

Flyttklart hus

Villa Näsby

tisdag 28 mar

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Flyttklart hus

Villa Näsby

tisdag 11 apr

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Flyttklart hus

Villa Näsby

tisdag 25 apr

Ynglingagatan 15 Q, Sandviken

Läs mer

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Björkman

  • 070-840 00 31

Villa Näsby

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. 

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Avkoppling på hemmaplan, fin natur och friluftsliv!

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv.

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor.

Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Intressant att veta är också att Sandvik är en stor arbetsgivare i Sandviken och för den sportintresserade så spelar SAIK i högsta serien i bandy. Norra IP är en plats att trivas på och utvecklas i, i många år framöver.

"Ett fantastiskt område som ligger nära precis allting"

Bo och Birgitta Eriksson bodde under många år i en lägenhet inne i centrala Sandviken. För fem år sedan byggde de ett Myresjöhus på Norra IP, något de verkligen inte har ångrat. I den här intervjun berättar Bo allt om fördelarna med Norra IP.

Läs hela artikeln här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.