Tomt

Såld

Tomt 11

Sandviken

Bygg Villa Näsby på Norra IP i Sandviken

I Sandviken erbjuder Smålandsvillan nu en tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö.

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här kan du att bygga husmodellen Villa Näsby med tre olika fasadval. 

Villa Näsby är ett 1-planshus på 95 m² - med andra ord ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. Huset kan byggas med tre olika fasadval, men du har givetvis stora möjligheter att påverka inredningen med hjälp av interiöra tillval.

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor. Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Rekommenderade hus

Hitta bostad

Norra IP etapp 2

9
Till salu
9
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Mäklare

Gustav Björkman

070-840 00 31