Säljstart 1 december

Villa

Kommande

Ynglingagatan 15 R (Tomt 18)

Sandviken, Norra IP

 • Antal rum 3 rum och kök
 • Pris Från 3 900 000 kr
 • Säljstart 1 december
 • Tillhör projekt Norra IP etapp 2

Villa Näsby på Norra IP i Sandviken

Nu har du möjlighet att köpa vårt visningshus Villa Näsby med kopplat garage på Norra IP i Sandviken med inflyttning i januari 2022.

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Huset fördelar sig på 95 m² och består av 3 rum och kök. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. 

I husets ena ände ligger de två sovrummen samlade intill badrummet som har duschvägg och kommod. Det finns även en extra gästtoalett precis vid entrén. Badrummet och wc har våtrumsmatta.

Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Köket har en tidlös stil med vita spegelluckor, handtag i matt stål och mörk bänkskiva.

Fiber kommer vara förberett i huset. Endast Sandnet kan leverera fiber, 24 månaders bindningstid. Bredbandstjänsten går att beställas upp till 1000 mbit/s. Telefoni samt kabel-tv erhålles genom avtal med annan part. Telefonitjänsten kan ni oftast vända er till vilken leverantör som helst som erbjuder IP-telefoni. För TV-tjänsten är det i dagsläget AB Sappa som levererar tv i villanätet, där kan ni gå in på Sappas hemsida för att beställa det utbud som ni önskar, sappa.se

Huset är målat och det finns en stor altan på både fram och baksida. Vi kommer även att färdigställa en gräsmatta.

En styrelse kommer att bildas när området är uppbyggt och klart. Då kommer extra kostnader så som vägbelysning, snöröjning sopor m.m att tillkomma.

Flytta till Sandviken

Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här, på Norra IP har även Myresjöhus byggt flera hus och hela området kommer att stå klart 2022.

Är du intresserad av det här huset?

Det här husets säljs i samarbete med Fastighetsbyrån. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklare Gustav Björkman om du vill köpa det här huset.

 

Hitta bostad

Norra IP etapp 2

1
Kommande
6
Till salu
1
Reserverade
10
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Spjutet 34
 • Antal rum 3 rum och kök
 • Boarea 95 m²
 • Pris Från 3 900 000 kr
 • Säljstart 1 december
 • Tillhör projekt Norra IP etapp 2
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Björkman

 • 070-840 00 31