Flyttklart i Sandviken

Villa

Såld

Ynglingagatan 15 U (tomt 7)

Sandviken, Norra IP

Flytta in i Nybyggt 1-planshus i Sandviken

Nu har du möjlighet att köpa ett Flyttklart Villa Näsby med kopplat garage på Norra IP i Sandviken med inflyttning under vintern 2021/2022

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Huset fördelar sig på 95 m² och består av 3 rum och kök. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen. I Husets ena ände ligger de två sovrummen samlade intill de kaklade badrummet med duschvägg och kommod. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Köket har en tidlös stil med vita spegelluckor, handtag i matt stål och mörk bänksskiva.

Fiber kommer vara förberett i huset. Endast Sandnet kan leverera fiber, 24 månaders bindningstid. Bredbandstjänsten går att beställas upp till 1000 mbit/s. Telefoni samt kabel-tv erhålles genom avtal med annan part. Telefonitjänsten kan ni oftast vända er till vilken leverantör som helst som erbjuder IP-telefoni. För TV-tjänsten är det i dagsläget AB Sappa som levererar tv i villanätet, där kan ni gå in på Sappas hemsida för att beställa det utbud som ni önskar, sappa.se (om inte er adress kommer upp i sökfältet, testa att ringa dem).

Målarfärg för en strykning ingår till utvändig målning i färgen 3010-G90Y samt gräsmatta, grusad infart och gångytor.

En styrelse kommer att bildas när området är uppbyggt och klart. Då kommer extra kostnader så som vägbelysning, snöröjning sopor m.m att tillkomma.

Flytta till Sandviken

Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här, på Norra IP har även Myresjöhus byggt flera hus och hela området kommer att stå klart 2022.

Är du intresserad av det här huset?

Det här husets säljs i samarbete med Fastighetsbyrån. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklare Gustav Björkman om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är en illustration,  t.ex. ingår inte häckar, altan och eldstad.

Hitta bostad

Norra IP etapp 2

1
Kommande
6
Till salu
1
Reserverade
10
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Mäklare

Gustav Björkman

070-840 00 31