Beställ katalog
Inflyttningsklart

Projekt

Försäljning pågår

Norra IP

Sandviken

  • Antal bostäder 16 villor
  • Inflyttning Direkt inflyttning

Se vad Norra IP har att erbjuda

Nya priser!

Nu kan du göra en riktigt bra affär på våra Flyttklara hus på Norra IP. Vi har sänkt priserna på samtliga hus med uppemot 450.000 kr.

Kontakta oss
Projektfakta
  • Antal bostäder 16 villor
  • Tomtarea Från 450 m²
  • Inflyttning Direkt inflyttning
  • Upplåtelseform Äganderätt

Ett härligare villaliv

Lugnt och skönt, nära natur och friluftsliv – men också nära till all service du behöver, inklusive smidig pendling till Gävle. Alltsammans i ett nybyggt område som smälter fint in i de äldre kvarteren runt omkring. Och trevliga grannar, förstås.

Läs mer

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Björkman

  • 070-840 00 31

Avkoppling på hemmaplan, fin natur och friluftsliv!

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv.

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor.

Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Intressant att veta är också att Sandvik är en stor arbetsgivare i Sandviken och för den sportintresserade så spelar SAIK i högsta serien i bandy. Norra IP är en plats att trivas på och utvecklas i, i många år framöver.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.