Projekt

Kommande försäljning

Nösnäs - Etapp 2

Stenungsund, Strandnorum

Flyttklara Villa Eksjö från SmålandsVillan i Nösnäs i Stenungsund

SmålandsVillan bygger nu vidare på nästa etapp i populära Nösnäs i området Strandnorum, Stenungsund. Här ger vi dig nu möjligheten att flytta in i ett nybyggt Villa Eksjö

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här har ett nytt område växt fram de senaste åren i hus från SmålandsVillan och Myresjöhus. Nu ger vi även dig möjligheten att köpa nybyggt hus i Nösnäs Med härlig och avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Välkommen att kontakta oss om du vill köpa hus här!

Hitta bostad

Nösnäs - Etapp 2

2
Till salu
8
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd ovanvåning)
  • Antal rum 3 rum och kök (exklusive ovanvåning)
Projektdokument

Visningar

Visningshus

Villa Eksjö

Tids­bokning

Frölunda Smedjegata 4, Västra Frölunda

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus med SmålandsVillan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Peder Lorentzon

010-434 15 51

070-600 56 50

Säljare

Adam Kruse

010-434 15 52

070-601 21 63

Mäklare

Mikael Johansson

070-665 15 42

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Här bygger vi åtta stycken Villa Eksjö - vilket av husen vill du ha?

På tomterna i Nösnäs ska vi bygga åtta stycken Villa Eksjö, som är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. 

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. När man har inrett övervåningen kan man få upp till sju rum och kök.

Läs mer om Villa Eksjö här

Köp ett miljösmart hus i Nösnäs

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. Det gör vi också i vår fabrik i Vrigstad. Smart, tryggt och modernt – hållbart! Alla hus i Nösnäs byggs med solpaneler och har indragen fjärrvärme.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Bygg ditt drömhus i vackra Strandnorum

Området Strandnorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. 

Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Under 2018 byggdes Stenungsunds Arena som kommer att innehålla en ny ishall, simhall, bowlinghall och en restaurang. Och i Nösnäs ligger Nösnäsgymnasiet med ett stort utbud av gymnasieprogram som skapar många möjligheter för ungdomar. I Nösnäs ligger också Hallerna förskola och Kristinedals grundskola.

Snabba och smidiga kommunikationer

Du tar dig snabbt med bil in till Stenungsund som är en av Sveriges snabbast växande orter. Här hittar du det mesta såsom blomstrande företag, underbar natur och bryggliv. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.

Bygga hus med SmålandsVIllan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte