Flyttklart i Sten-ungsund

Villa

Till salu

Hövändarvägen 29

Stenungsund, Strandnorum

 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris 4 995 000 kr (utångspris)
 • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2

Flytta in i nybyggt Villa Eksjö i Stenungsund

I Nösnäs, strax utanför Stenungssund kan du nu köpa ett flyttklart Villa Eksjö med solceller så att du kan producera din egen el.

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, grått tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett u-värde på 0,8. Huset kommer även vara utrustat med ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt tapetserade väggar.

Huset är inrett med två rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till höger och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, vit kyl och frys. Köket är även utrustat med dämpade lådor och mjukstängdande vita luckor. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till sex rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Huset byggs färdigt till hösten 2020 och säljs fram till slutbesiktningen av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta Peder Lorentzon på SmålandsVillan i Göteborg om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Bo från 7.026 kr i månaden

Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad kan bli. Tänk på att amortering innebär att du betalar av på dina lån och kan ses som ett eget sparande. Hur mycket du amorterar beror på vilka villkor du kan få hos din bank, läs mer under "Visa hur vi har räknat".

Pris
4.995.000 kr
Kontantinsats (15%)
749.250 kr
Lån (85%)
4.245.750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån
5.176 kr
Driftkostnad
1.850 kr
Amortering
0 kr
Boendekostnad per månad*
7.026 kr

I den uppskattade driftskostnaden ingår vatten, el, sophämtning och försäkring.

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Lånet är baserat på en ränta på en bolåneränta från Nordea på 2,09% (2019-10-17). Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du kan behöva amortera på ditt lån, beroende på vilka villkor du får hos din bank. Om du finansierar din bostad via Nordea kan du just nu få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i ditt nya hus. Läs mer om erbjudandet här. 

Planlösning

Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Nösnäs 1:439
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
 • Tomtarea 583 m²
 • Pris 4 995 000 kr (utångspris)
 • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Kontaktpersoner

Säljare

Peder Lorentzon

 • 010-434 15 51
 • 070-600 56 50

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande och stor hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en eklaserad furutrappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket ligger öppet mot vardagsrummets matplats och nås även via hallen. Köket är inrett med vita luckor tillsammans med grått stänkskydd och bänksskiva. Här får du spishäll, inbyggd ugn och micro samt vit kyl och frys. 

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Badrum: Fräscht badrum med kakel och klinker samt komfortgolvvärme som är inrett med en vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.