Tomt

Såld

Tomt 34

Stenungsund, Strandnorum

Bygg Villa Eksjö på den här tomten i Stenungsund

SmålandsVillan bygger nu vidare på nästa etapp i populära Nösnäs i området Strandnorum, Stenungsund. På den här tomten har du möjlighet att bygga husmodellen Villa Eksjö, ett hus med två våningar som ger dig stora möjligheter.

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här har ett nytt område växt fram de senaste åren där inflyttningen pågår under 2019 i husen som SmålandsVillan just nu bygger. Nu ger vi även dig möjligheten att bygga hus i Nösnäs på de nya tomter som vi nu säljer. Med härlig och avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

På den här tomten kan du bygga SmålandsVillans husmodell Villa Eksjö, som är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. 

Husen i Nösnäs ska byggas med liggande vit panel, fönster med spröjs och grå takpannor. Husen kommer även att byggas med garage. Invändigt har du givetvis stora möjligheter att påverka ditt nya hus genom tillval utifrån SmålandsVillans sortiment. 

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Nösnäs!

 

Rekommenderade hus

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

  • 95 m2 ( 164 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Eksjö

Hitta bostad

Nösnäs - Etapp 2

1
Till salu
9
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Peder Lorentzon

010-434 15 51

070-600 56 50

Säljare

Adam Kruse

010-434 15 52

070-601 21 63