Flyttklart i Sjöbo

Villa

Såld

Rotgatan 26

Sjöbo

  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 3 550 000 kr
  • Säljstart 11 februari

Flytta in i nybyggt 1,5-planshus i Sjöbo

I Sjöbo i Södra Skåne har du nu chansen att bli den första som bor i denna Villa Ljungby med goda växmöjligheter från SmålandsVillan

Villa Ljungby som denna villa kallas har en boarea på 122 kvm och är inredd med 5 rum och kök. Huset bjuder på trevliga sällskapsytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en trevlig köksö. Vidare har huset tre sovrum, ett litet allrum, klädkammare, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 11 rum och kök och utöka boytan till 200 kvadratmeter. Den rymliga entrén på bottenvåning är förberedd med trappa upp till övervåningen.

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Kontakta mäklare om du är intresserad av det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Våningen och Villan. Läs mer på vaningen.se och kontakta mäklaren Madeleine Johansson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 122 m² (200 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1064 m²
  • Pris Från 3 550 000 kr
  • Säljstart 11 februari
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Madeleine Johansson

  • 070-511 13 06