Flyttklart i Runsten

Villa

Till salu

Tomt 6

Runsten, Haninge

  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 9 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 5 495 000 kr
  • Tillhör projekt Runsten Village

Flytta in i nybyggd Villa Nybro i Runsten

I vackert belägna Runsten Village, bara 30 minuter från Stockholm har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Nybro från SmålandsVillan.

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen så får man en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Matplatsen tillsammans med vardagsrummet bildar en trevlig samvaroyta om hela 46 kvadratmeter. Här rymmer du såväl matsalsgrupp som soff- och läshörna. Sovrummen, badrummet och klädvårdsutrymmet ligger samlat i den andra delen av huset.

Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan hela 195 kvadratmeter och du kan få upp till 9 rum och kök. Övervåningen är utrustad med en takkupa som ger ett vackert ljusinsläpp.    

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, vit diskmaskin, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och en praktisk köksö.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg och vit kommod.

Flytta till Runsten i Haninge kommun

Runsten Village är en bostadsidyll mitt i naturen omringad av öppna fält och skogsdungar endast 40 minuter från centrala Stockholm. Området tog fart 2017 då de första invånarna flyttade in och ligger i nära anslutning till den välkända ridanläggningen Runsten Equestrian. Här finns cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost eller lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage. Närmaste förskola ligger ca 7 km från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. Det planeras även för en ny förskola i Runsten med preliminärt öppningsdatum hösten 2020.

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset byggs under sommaren 2020 och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Stockholm om du är intresserad av att köpa det här huset!

Notera att bilderna är tagna i ett visningshus och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Runsten Village

23
Till salu
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Runsten 1:99
  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 9 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1127 m²
  • Pris 5 495 000 kr
  • Tillhör projekt Runsten Village

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Susanne Liljegard

010-434 16 04

070-601 51 42

Mäklare Totalmäklarna

Anna Dahlgren

070-811 30 85

Finns i närheten

Till hösten 2020 planeras det finnas dagmammaverksamhet i området i en fristående villa avsedd endast för verksamheten.

Pendeltågsstation finns i Tungelsta ca. 9 km från Runsten, här finns även pendelparkering. Det finns också skolskjuts, anordnat av kommunen.