Säljstart 2 februari

Villa

Kommande

Säbyvallsvägen 6

Ramdala, Trummenäs

  • Tomtarea 1733 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 4 895 000 kr
  • Säljstart 2 februari

Flytta in i nybyggd villa i Trummenäs

Nu har du chansen att köpa ett flyttklart Villa Fredriksdal i vackra Trummenäs.

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker inkl. komfortvärme, duschväggar, vit kommod och takduschset. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod.

Flytta till Trummenäs

I vackra Trummenäs får du en härlig blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Här bor du mitt i den vackra naturen, på bekvämt promenad/cykelavstånd från både badplats och hamn.  Förutom att leva det ljuva huslivet med trädgårdspyssel och grillkvällar på altanen har du sköna skogspromenader runt knuten och goda möjligheter till både bad och båtliv som kan ta dig ut till Karlskrona östra skärgård.

Trummenäs är familjärt och här finns något för alla familjemedlemmar - fina lekparker, grönområden och tillgång till massor av aktiviteter. Ta en promenad eller cykeln ner till golfbanan, padelbanorna eller den välbesökta badstranden. Vid sidan om ligger fotbollsplanen. Golfklubben har här även en egen restaurang och vid campingen finns en liten kiosk. Inhandling till middagsmaten finns ICA på Senoren eller Amiralen köpcentrum i Lyckeby.  Även förskola och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd.

Från Trummenäs pendlar du smidigt till Karlskrona, antingen bil eller med förbindelser med bussar, pendelbåt och cykelbanor.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Mikael Petersson ifall du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Säby 14:12
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Pris Från 4 895 000 kr
  • Säljstart 2 februari
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Mäklare

Mikael Peterson

  • 070-945 88 72