Flyttklart i Sjöbo

Villa

Såld

Sågfilsgatan 10

Sjöbo, Sjöbo

  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris 3 650 000 kr

Flytta in i nybyggd villa i Sjöbo

I Sjöbo i Södra Skåne har du nu chansen att bli den första som bor i denna 1-plansvilla med generösa sällskapsytor och egen barn- samt vuxenavdelning

Välkommen till denna nyproducerade villa om 122 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 5 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschörn och vit kommod.

Till huset hör även en carport med ett rymligt förråd om 10,6 kvm.

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Våningen och Villan. Läs mer på vaningen.se och kontakta mäklaren Madeleine Johansson om du vill köpa det här huset. 

Fotona är tagna av Våningen och Villan.

Villa-fakta
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Tomtarea 1248 m²
  • Pris 3 650 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

  • 010-434 15 02
  • 070-601 96 46