Flyttklart i Sjöbo

Villa

Till salu

Sågfilsgatan 20

Sjöbo, Sjöbo

  • Antal rum Upp till 8 rum och kök med inredd övervåning
  • Pris 3 450 000 kr

Flytta in i nybyggt hus i Sjöbo i södra Skåne

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan i Sjöbo med inflyttning sommaren 2020.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tack vare den öppna planlösningen upplevs huset extra rymligt och du kan enkelt umgås över rumsgränserna. I Husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 156 kvadratmeter och du kan få upp till åtta rum och kök. Övervåningen kommer utrustad med en takkupa som ger ett vackert ljusinsläpp.

Till huset hör även en carport om 37,9 kvadratmeter varav 10,6 kvadratmeter avser ett isolerat förråd.

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och integrerad diskmaskin.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg, vit kommod och duschblandare inklusive takdusch.

Flytta till Sjöbo

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset byggs färdigt under våren 2020 och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Malmö om du är intresserad  av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Hygget 6
  • Antal rum Upp till 8 rum och kök med inredd övervåning
  • Boarea 156 m² (med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1249 m²
  • Pris 3 450 000 kr

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

  • 010-434 15 02
  • 070-601 96 46