Projekt

Försäljning pågår

Säljan

Sandviken, Säljan

  • Pris Från 495 000 kr

Bygg ditt drömhus i Säljan

Drömmer du om att bo sjönära i ett eget hus? Nu kan SmålandsVillan erbjuda 16 fantastiska tomter i vackra Säljan strax utanför Sandviken. Här bor du med närhet till naturbad och strövområden samtidigt som du snabbt tar dig till centrala Sandviken eller Gävle.

Här kan du välja att bygga valfri husmodell från oss som passar tomtens förutsättningar. 

Välkommen med din intresseanmälan!

 

Hitta bostad

Säljan

11
Till salu
5
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Pris
Status
Projektfakta
  • Tomtarea 1063-1450
  • Pris Från 495 000 kr
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Säljan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Pär Herrdin

010-434 15 76

070-567 90 29

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

010-434 13 63

070-670 76 00

Bostäderna

Med småländsk envishet ser vi till att varje kvadratmeter utnyttjas, att alla detaljer är genomtänkta och att materialet vi arbetar med håller i år framöver. Att erbjuda hus med hög kvalitet till ett överkomligt pris är nämligen vår hjärtesak. 

SmålandsVillans husmodeller

Husen från SmålandsVillan är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, förhöjt väggliv och 2-planshus. Alla husmodeller erbjuder dig som bygger med SmålandsVillan en genomtänkt grundstandard och möjlighet till smarta tillval.

Läs mer

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med oss.

Klicka här för att börja bygga

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Säljan

I Säljan bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar, naturbad och härliga skogs- och strövområden ner mot Storsjön. Med närheten till bland annat sjöliv, golf, löpar- och skidspår finns här alla möjligheter till en aktiv och händelserik livsstil. Är det staden som lockar är det endast 4 km till Sandvikens centrum, dessutom tar du dig enkelt och snabbt till Gävle och den större stadens utbud.

Det bästa av två världar

Som husägare i Säljan får du det bästa från två världar. Samtidigt som skogspromenaden och fisketuren ligger nära till hands har du alltid all service som får vardagen att gå ihop inom gång- och cykelavstånd. För golfaren finns den välskötta golfklubbarna Högbo Golfklubb och SAIK endast några minuter bort. Är det fiske som lockar ligger Storsjön ett stenkast bort - här kan du bland annat njuta av fantastiskt gösfiske.

För dig som bara vill njuta av naturen kommer naturstigar och gångvägar att ledas genom området och utmed storsjöns strand vilket ger stor tillgänglighet i och till området. Parkering förbereds för framtida småbåtshamn och båtklubb. För de små kommer en lekplats att placeras centralt i området där gamla stengärdsgårdar bevaras. Inom behändigt avstånd har du matbutik, restauranger, skola och all annan service du behöver i vardagen.

 

Bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om oss!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte