Säljstart 1 november

Villa

Kommande

Grindvaktsvägen 7 (Tomt 7)

Norrtälje, Björnövik

 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 195 000 kr
 • Säljstart 1 november
 • Tillhör projekt Saltkvarnen

Flyttklart i Björnövik, Norrtälje

Nu kan du bli den första som bor i det här flyttklara Villa Markaryd i Björnövik nära naturens lugn och stadens puls.

Villa Markaryd är ett litet hus i stort format. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, svart tak och ett litet entrétak. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 81 kvm och består av två rum och kök. Här får du ett hem med ett stort sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett kaklat badrum med golvvärme, kommod, duschvägg, handukstork och takdusch, samt ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 163 kvm och du kan få upp till 7 rum och kök.

Huset är omålat och tomten grovplanerad. Till försäljningspriset så tillkommer en samfällighetsavgift på ca. 300 kr i månaden. 

Flytta till Björnövik

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.  Här bor du med närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Svensk fastighetsförmedling, kontakta mäklare Jonas Ericsson vid frågor och funderingar.

Hitta bostad

Saltkvarnen

3
Kommande
4
Sålda
1
Ej till salu
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Saltkvarnen 7
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 81 m² (163 m² med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 195 000 kr
 • Säljstart 1 november
 • Tillhör projekt Saltkvarnen
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Jonas Ericsson

 • 076-046 77 12