Flyttklart i Nyvång

Villa

Såld

Schaktgatan 4

Åstorp, Nyvång

  • Antal rum 4 rum och kök
  • Inflyttning December 2019

Flytta in i nybyggt hus i Nyvång lagom till julen 2019

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Ljungby från SmålandsVillan i Nyvång i Åstorps kommun. Huset byggs just nu och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen. Inflyttning kan ske lagom till julen 2019.

Villa Ljungby är en av våra större villor. Med sin långsmala form är huset en bra lösning för att få mycket boyta även på en smalare tomt. Här ligger köket i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det är stort nog att rymma både soff- och matgrupp. I en avskild del finns två sovrum och allrum. Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan strax över 200 m² och du kan få upp till 11 rum och kök.

Till huset hör även en öppen carport med ett rymligt förråd. Förrådet är utrustat med egen dörr och fönster på baksidan.

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights istället för ljusramp. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, vit diskmaskin, spotlights, sopsorteringskärl under diskbänken, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även duschvägg och kommod. 

Flytta till Åstorp i nordvästra Skåne

Huset byggs på en tomt i Nyvång, som är en del av Åstorp. Åstorp är ett samhälle i nordvästra Skåne med över 16 000 invånare i kommunen. I det här huset bor du med promenadavstånd till både Kolhuggarens Förskola samt Nyvångs Skola. Närheten till centrala Åstorp och både pendeltåg samt E4:an på smidigt avstånd gör att du här bor med enkelhet att ta dig till både Helsingborg och Ängelholm men även övriga Skåne. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 4 rum och kök
  • Boarea 122 m² (200 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 995 m²
  • Inflyttning December 2019