Flyttklart i Sätila

Villa

Såld

Skogshöjdsvägen 1

Sätila

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 295 000 kr

Flyttklart Villa Kalmar i Sätila

Nu kan vi erbjuda ett nybyggt 1,5-planshus i natursköna och sjönära Sätila

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, svart tak, fönster i gavelspetsarna och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av 3 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände ligger de två sovrummen samlade intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörn.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och du kan få upp till 8 rum och kök.

Flytta till Sätila

I Sätila bor du naturskönt med närhet till sjön Lygnern. Här finns goda möjligheter att leva ett aktivt friluftsliv oavsett om du föredrar svampplockning i skogen eller långa fisketurer. I Sätila finns också det mesta för att få vardagspusslet att gå ihop som vårdcentral, bank, tandläkare, mataffär, förskola och skola. Här finns också ett rikt föreningsliv med bland annat basket, handboll och fotboll. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Borås finns i form av buss som passerar byn flera gånger om dagen.  

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer om huset på svenskfast.se och kontakta Pär Brundin om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 295 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Pär Brundin

  • 0320-209956