Flyttklart i Stråvalla

Villa

Kommande

Smeabernts väg 10

Stråvalla

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 195 000 kr

Köp nybyggd Villa Kalmar i Stråvalla

I populära Stråvalla har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade 1,5-plansvilla med stora umgängesytor.

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 2 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom och ett stort vardagsrum där både en väl tilltagen matplats samt gott om soffmys ryms. Matplatsen ligger i öppen anslutning mot köket medan du får ha ditt soffmys lite mera avskilt. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt Nivå 2 kök. Här får du ett inbyggnadskök med mycket förvaring. Höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta och högskåp för inbyggd ugn och micro är några av sakerna som utmärker det här köket. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme samt vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Tomten ligger i den populära turistorten Stråvalla, beläget i norra Halland, 4,5 mil söder om Göteborg. I Stråvalla har du gångavstånd till västkustens pärla - Stråvalla strand. Här kan du njuta av varma sommardagar samtidigt som du avnjuter en mjukglass från den kända strandkiosken Havstruten. Är du båtintresserad ligger Stråvalla båtklubb i anslutning till stranden. Bekvämligheter som mataffärer, skolor, pizzerior och cafén ligger 2 km norr om Stråvalla i samhället Frillesås, som även ligger med god anslutning till E6:an norrut och söderut

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säjls i samarbete med Mäklarhuset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Cissi Tuorilin.

Cissi Tuorilin
cissi.tuorilin@maklarhuset.se
070-863 60 90

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Varberg Stråvalla-kärra 1:91
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1030 m²
  • Pris Från 4 195 000 kr
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Anna Petersson

  • 010-434 15 53
  • 070-601 89 37