Flyttklart i Stråvalla

Villa

Såld

Smeabernts väg 12

Stråvalla

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 4 195 000 kr

Flytta in i nybyggd villa i Varberg

Nu har du chansen att bli den första som bor i detta nyproducerade 1,5-planshus i populära Stråvalla

Denna nyproducerade villa om 95 kvm erbjuder såväl en modern planlösning som goda växmöjligheter. Huset är inrett med 3 rum och kök. Här får du en villa med ett stort master bedroom, ett mindre sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i öppen anslutning mot köket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt Nivå 2 kök. Här får du ett inbyggnadskök med mycket förvaring. Höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta och högskåp för inbyggd ugn och micro är några av sakerna som utmärker det här köket. Hallen är rymlig och förberedd med en trappa som leder upp till den oinredda övervåningen. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme samt vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 8 rum och kök och utöka boytan till 156 kvadratmeter.

Tomten ligger i den populära turistorten Stråvalla, beläget i norra Halland, 4,5 mil söder om Göteborg. I Stråvalla har du gångavstånd till västkustens pärla - Stråvalla strand. Här kan du njuta av varma sommardagar samtidigt som du avnjuter en mjukglass från den kända strandkiosken Havstruten. Är du båtintresserad ligger Stråvalla båtklubb i anslutning till stranden. Bekvämligheter som mataffärer, skolor, pizzerior och cafén ligger 2 km norr om Stråvalla i samhället Frillesås, som även ligger med god anslutning till E6:an norrut och söderut

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Mäklarhuset . Läs mer på maklarhuset.se och kontakta mäklaren Cissi Tuorilin om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1 243 m²
  • Pris 4 195 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Anna Petersson

  • 010-434 15 53
  • 070-601 89 37