Flyttklart i Rottne

Villa

Till salu

Smedsgårdsvägen 4

Rottne, Växjö

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 3 395 000 kr

Flytta in i nybyggt Villa Eksjö i Rottne

I Rottne, 20 km norr om Växjö kan du nu köpa ett flyttklart Villa Eksjö med solceller så att du kan producera din egen el.

Rottne ligger vackert belägget mellan Innaren och Sörabysjön. Innaren som är en av Växjös största sjöar erbjuder såväl sandstrand med grillplats vid Bergets badplats som fiske, paddling och skridskor under vinterhalvåret. I Rottne finns ett komplett serviceutbud i form av mataffärer, apotek, restaurang, vårdcentral, bensinstation och frisör inom ett bekvämt avstånd. Här finns även förskola, skola F-6 samt fritidsgård.  Om du är ute efter mer puls så tar du dig enkelt till Växjö med buss eller bil. I familjevänliga Rottne har du nu chansen att flytta in i ett alldeles nybyggt hus i ett trevligt villakvarter.

Flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, svart tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett u-värde på 1,0. Huset kommer även vara utrustat med ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset är inrett med två rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till höger och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Köket är inrett med stilrena vita luckor, grå bänkskiva samt stänkskydd, rostfria vitvaror och en praktisk köksö med plats för två barstolar. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till sex rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Svensk fastighetsförmedling i Växjö. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Rebecca Birgersson om du vill köpa det här huset.   

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Södra Rottne 1:22
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1 493 m²
  • Pris 3 395 000 kr

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande och stor hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket ligger öppet mot vardagsrummets matplats och nås även via hallen. Mittpunkten i köket är en praktiskt köksö med gott om förvaring och plats för två barstolar. Köket är inrett med vita luckor tillsammans med grått stänkskydd och bänksskiva. Här får du spishäll, inbyggd ugn och micro, fläktkåpa i rostfritt stål och en rostfri kyl och frys.

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Badrum: Fräscht badrum med kakel och klinker samt komfortgolvvärme som är inrett med en vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.