Flyttklart i Västervik

Villa

Till salu

Smörblomsgatan 1

Västervik, Ekhagen

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 4 295 000 kr

Flytta in i nybyggt hus i Västervik

Nu kan du bli den första som bor i det här flyttklara Villa Huskvarna bredvid golfbanan på Ekhagen i Västervik.

Villa Huskvarna är ett hus med goda växmöjligheter. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, spröjsade fönster, grått tak och en trevlig veranda. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av två rum och kök. Det väldisponerade köket ligger i öppen anslutning mot matplatsen, men tillräckligt avskilt från vardagsrumsdelen för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Som grädden på moset så har vi dessutom inrett köket med en praktisk köksö så att du ska få mer utrymme att briljera med din matlagning. I husets andra ände ligger ett generöst sovrum med gott om förvaring samt tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod. 

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet så öppnar de verkliga möjligheterna upp sig. Här har du möjlighet att förverkliga dina drömmar på ett boplan om 95 kvm med full takhöjd - Kanske drömmer du om ett spa, gym och bastu eller att få skämma bort barnen med ett eget våningsplan?

Till huset hör även ett isolerat garage.

Flytta till Västervik

Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med nionde hålet. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och, inte minst, av närheten till vattnet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset.

Det här huset säljs i samarbete med Svensk fastighetsförmedling. Kontakta mäklaren Ellen Wikström om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Havren 1
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (190 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1026 m²
  • Pris Från 4 295 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Victoria Roswall

070-091 51 88

Mäklare

Ellen Wikström

072-205 58 80