Flyttklart i Stallar- holmen

Villa

Såld

Åkerbyslingan 10

Stallarholmen, Sundby Strand

Flytta in i nybyggt hus på strandnära tomt i Sundby Strand

I natursköna Stallarholmen, 1 timme från Stockholm har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Fredriksdal från SmålandsVillan

I det trevliga villaområdet Stallarholmen, nära Mälarens glittrande vatten har SmålandsVillan byggt en fantastisk familjevilla i 1 plan och du kan bli den första som bor här. Här har du nära till både natur och bad såväl som service. Mattaffärer, vedugnsbageri, värdshus, caféer, pizzeria, förskola, skola (F-6) med mera ligger inom cykelavstånd. Det här expansiva samhället har mycket att erbjuda både vad gäller omgivningen som det rika föreningslivet.

Flyttklart Villa Fredriksdal från SmålandsVillan

Villa Fredriksdal är en av våra mest sålda 1-planshus.  Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med vit fasad och tegelrött tak. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 122 kvm och består av fem rum och kök. Vardagsrummet om 31,5 kvm, husets mittpunkt rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt yta för att samla familj och vänner. Bardisken som gränsar mellan vardagsrummet och köket blir också en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap. Köket har ett modernt utseende och kommer från Vedum. Här var vi valt att inreda huset med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet i nära anslutning till klädvård och toalett. Barnen har sin egna avdelning i den andra änden av huset med två sovrum, ett badrum och ett litet allrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, comfortvärme, duschvägg och vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Stallarholmen, ett expansivt samhälle

Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud: här finns ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutik, caféer, pizzeria, värdshus, veterinär, distriktssköterska, frisör – och mycket mer.

Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till storstaden Stockholm.

Huset byggdes färdigt under hösten 2019. Välkommen att kontakta oss på SmålandsVillan i Västerås om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar er.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Tomtarea 1055 m²
  • Tillhör projekt Sundby Strand 4

Kontaktpersoner

Säljare

Jack Kihlström

  • 010-434 16 32
  • 070-601 17 05

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall med fri genomsikt ut mot bakgården. Här finns garderob och plats för klädavhängning.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Fyra stora fönster samt en altandörr ut till bakgården bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Bardisk med plats för barstolar ligger i anslutning till köket.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla vitvaror från Bosch. Stilrent med en twist är ledorden. Vita luckor tillsammans med industriell bänkskiva och stänkskydd skapar ett kök som är helt rätt i tiden. Här får du induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläktkåpa i rostfritt stål och en vit kyl och frys.

Sovrum 1: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med två garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2: Sovrum med plats för säng, skrivbord och två garderober.

Sovrum 3: Sovrum med plats för säng, skrivbord och två garderober.

Allrum: Litet allrum där barnen får sitt alldeles egna krypin. Här rymmer du en mindre soffa och tv. Från allrummet kan du även ta dig ut till trädgården.

Badrum: Helkaklat badrum med comfortvärme, duschvägg och kommod.

WC: Mindre toalett med våtrumsmatta i grått och vit kommod.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Husets effektiva värmepump NIBE F730 finns också i detta rum.