Flyttklart i Skivarp

Villa

Kommande

Svaneholmsvägen 39

Skurup, Skurup

  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)

Flytta in i nybyggd villa i Skurup

I Skurup har du nu chansen att bli den första som bor i denna generösa 1,5-plansvilla med en bottenvåning om hela 122 kvm.

Villa Ljungby sin denna denna villa kallas har en boarea på 122 kvm och är inredd med 5 rum och kök. Huset bjuder på trevliga sällskapsytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Vidare har huset tre sovrum, ett litet allrum, klädkammare, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 11 rum och kök och utöka boytan till 200 kvadratmeter. Den rymliga entrén på bottenvåning är förberedd med trappa upp till övervåningen. Till huset hör även ett garage.

I Skurup bor du nära vacker natur och hav men inte heller långt ifrån storstadspulsen. Tack vare bra förbindelser med tåg och motorväg tar du dig enkelt till Ystad och Malmö på ca 30 minuter. Allt du behöver i serviceväg finner du dock i Skurup samt flera trevliga restauranger, caféer och butiker. I Skurup finns också idrottsanläggningar samt friluftsbad och med bil tar du dig snabbt ut mot sydkusten där du finner både golf i Abbekås samt trevliga badstränder.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset kommer att säljas via mäklare men om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Linus Hovler.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Brage 18
  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 122 m² (200 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1002 m²
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

  • 010-434 15 02
  • 070-601 96 46