Projekt

Slutsålt

Tomter i Hofterup

Hofterup, Henkelstorp

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem
Projektfakta

Kontaktpersoner

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Alla bekvämligheter på nära håll

I Hofterup bor du i en idyllisk miljö nära natur och hav. Orten tillhör Kävlinge kommun och är belägen 5 km norr om Löddeköpinge och cirka 2 mil nord väst om Lund. Här bor du med närhet till skolor, mataffärer och dessutom har du goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut via E6:an. Lund når du på en dryg halvtimme med buss och från Kävlinge station tar tåget dig till Malmö och Helsingborg på dryga 30 minuter.

Ett rikt friluftsliv

Hofterup är inte bara en utmärkt ort för pendling, utan här finns något för alla. Järavallen är ett naturreservat som löper längst strandvallen mot Öresund. Hit tar du dig enkelt med buss 138 och för dig som vill aktivera dig kan du både rida, åka mountainbike och löpa på reservatets naturstigar. Området är även en häckningsplats för många fågelarter, och har du tur kanske du ser en kornsparv eller två.

Aktiviteter för stora och små

Ett stenkast från Hofterup sträcker sig det vackra Barsebäcksområdet ut. Här finns vackra stränder, hamnrestauranger och en av Europas bästa golfanläggningar Barsebäck Golf & Country Club. Är inte alla i familjen golfintresserade? Inga problem. 5km bort intill E6:an ligger Galleria Center Syd. Här finns 85 butiker med allt från klädbutiker till restauranger till lekland.

Bygga hus med SmålandsVIllan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.