Säljstart 11 Oktober

Villa

Kommande

Magnoliavägen 5 (tomt 11)

Laholm, Lilla Tjärby

 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 3 750 000 kr
 • Säljstart 11 Oktober
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby

Flyttklar villa i Lilla Tjärby

I natursköna och barnvänliga Lilla Tjärby har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus från SmålandsVillan

Välkommen till denna villa om 88 välplanerade kvadratmeter med 2 rum och kök i Lilla Tjärby. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med kakel och klinker, inklusive golvvärme, kommod, duschhörna och takdusch. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, vit kyl och frys.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 7 rum och kök och utöka boytan till hela 151 kvm. Tomten ligger med trägårdssidan i söderläge och angränsar till naturmark.

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm, endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. Det finns mycket att upptäcka här, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral. För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Rebecca Nykvist.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Tomter i Lilla Tjärby

3
Kommande
8
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Lilla Tjärby 1:258
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 88 m² (151 m² med inredd övervåning)
 • Pris Från 3 750 000 kr
 • Säljstart 11 Oktober
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Rebecca Nykvist

 • 010-434 15 12
 • 070-600 13 84