Tomt

Såld

Tomt 15 Tjärby

Laholm, Lilla Tjärby

Bygg ditt drömhus i en naturskön omgivning i Lilla Tjärby

I Lilla Tjärby, strax utanför Laholms stad har du nu möjlighet att bosätta dig i ett lugnt och naturnära område och samtidigt förverkliga dina husdrömmar

Här bor du i ett barnvänligt villaområde med alla bekvämligheter inom räckhåll. I Lilla Tjärby finns en jourlivs med det mesta du kan tänkas behöva i din vardag, förskola och en trevlig trädgårdsbutik med mjukglasservering. Mer bekvämligheter i form av affärer, restauranger, skola, apotek och vårdcentral finner du i Laholms centrum som ligger inom cykelavstånd. Du tar dig även enkelt in till Laholm från Lilla Tjärby med buss eller bil.

Närheten till naturen i Lilla Tjärby är slående. På knappt 15 minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad längs milslånga Mellbystrand. Än närmre ligger Lilla Tjärbysjön och ån Lagan där du kan fiska lax och öring. En bit längre bort finner du Vallåsens trevliga skidanläggning med varierande backar för hela familjen.

Den här tomten är en av de större tomterna i området och bjuder på norrläge.

Vill du köpa den här tomten?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att bygga hus på den här tomten och förverkliga dina husdrömmar i Lilla Tjärby.

Hitta bostad

Tomter i Lilla Tjärby

2
Kommande
1
Till salu
8
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Rebecca Nykvist

  • 010-434 15 12
  • 070-600 13 84