Säljstart 29 mars

Villa

Kommande

Klyvarvägen 6 (tomt 6)

Uppsala, Skölsta

 • Tomtarea 1 465 m²
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 6 500 000 kr
 • Säljstart 29 mars
 • Inflyttning Från april 2022
 • Tillhör projekt Tomter i Skölsta

Flyttklart Villa Nydala i Skölsta

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk med sina 88 välplanerade kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med klinker och klinker med golvvärme, kommod, handukstork och duschhörna. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det inredningsbara övre våningsplanet - den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta till hela 183 m2. Du har dessutom ett generöst ljusinsläpp och utsikt åt många håll på övervåningen.. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. 

Klädvården har egen ingång centralt på långsidan och fungerar som husets praktiska kärna. Här kan du få av dig smutsiga kläder och skor innan du tar steget vidare in i det stora vinkelköket. Från köket kan du öppna upp och gå direkt ut till uteplatsen. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. 

Huset kommer med finplanerad tomt med sådd gräsmatta, grusade gångytor och p-plats samt stödmurar. Även altan, huvudentréplan i tryckimpregnerat virke, trappa till groventrén samt anslutningar till VA, el och fiber ingår.

Flytta till Skölsta

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. 

Är du intresserad av det här huset?

Fyll i intresseformuläret nedan så återkommer vi till dig.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära objekten. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Tomter i Skölsta

3
Kommande
2
Till salu
2
Sålda
Situationsplan
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Svia 3:30
 • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 88 m² (183 m² med inredd övervåning)
 • Pris Från 6 500 000 kr
 • Säljstart 29 mars
 • Inflyttning Från april 2022
 • Tillhör projekt Tomter i Skölsta
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Johan Eriksson

 • 010-434 16 24
 • 070-601 67 94