Flyttklart i Skölsta

Villa

Till salu

Klyvarvägen 7 (tomt 2)

Uppsala, Skölsta

  • Tomtarea 1131 m²
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning )
  • Pris Från 5 950 000 kr
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta

Flyttklart Villa Markaryd i Skölsta

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Villa Markaryd är det stora huset i det lilla formatet. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, spröjsade fönster, svart tak och en trevlig veranda. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 81 kvm och består av två rum och kök. Det väldisponerade köket har en stilig bardisk som binder samman kök, vardagsrum och entré på ett trevligt sätt. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände ligger ett generöst sovrum med gott om förvaring samt tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 163 kvadratmeter och upp till 7 rum och kök.

Flytta till Skölsta

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. 

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Widerlöw. Läs mer på widerlov.se och kontakta Michael Melin eller Felix Jacobsson om du vill köpa det här huset.

Noteras att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Tomter i Skölsta

3
Kommande
2
Till salu
2
Sålda
Situationsplan
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svia 29:6
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning )
  • Boarea 81 m² (163 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 5 950 000 kr
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Michael Melin

070-767 83 23

Mäklare

Felix Jacobsson

073-673 82 20