Flyttklart i Ronneby

Villa

Kommande

Vrakekevägen 11

Listerby, Slättanäs

 • Antal rum 6 rum och kök
 • Pris Från 3 900 000 kr
 • Säljstart 25 januari
 • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs

Flytta in i nybyggt hus i Slättanäs

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med egen barn och vuxenavdelning.

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning i december 2020. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med grå våtrumsmatta, duschvägg och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschörn och svart kommod.

Till huset hör även ett isolerat garage om 26,5 kvm. På tomten kommer det anläggas gräsmatta och hårdpackade gångytor. 

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Maria Hoffner.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

1
Kommande
21
Till salu
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Yxnarum 19:112
 • Antal rum 6 rum och kök
 • Boarea 122 m²
 • Tomtarea 1 201 m²
 • Pris Från 3 900 000 kr
 • Säljstart 25 januari
 • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

073-432 05 55

Mäklare

Mikael Petersson

070-945 88 72