Flyttklart i Ronneby

Villa

Kommande

Vrakekevägen 11

Listerby, Slättanäs

Flytta in i nybyggt hus i Slättanäs

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med egen barn och vuxenavdelning.

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning i december 2020. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med grå våtrumsmatta, duschvägg och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschörn och svart kommod.

Till huset hör även ett isolerat garage om 26,5 kvm. På tomten kommer det anläggas gräsmatta, häck och hårdpackade gångytor. 

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset kommer att säljas via mäklare men om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Maria Hoffner.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

1
Kommande
21
Till salu
1
Reserverade
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Yxnarum 19:112
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Tomtarea 1 201 m²
  • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

  • 073-432 05 55